Verano

Hoogwaardige zonwering oplossingen

Over Verano

Your comfort is our concern
Verano® is sinds de oprichting in 1990 in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonwering branche. Verano® is uniek met haar totale collectie binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven producten en garagedeuren.

Hoogwaardige zonwering oplossingen
‘Comfort’ staat in de missie van Verano® centraal. Met kwalitatief hoogwaardige zonwering oplossingen zorgt Verano® namelijk voor comfort in- en rondom huis. Denk aan schaduwrijk genieten onder een prachtige terrasoverkapping, maar ook aan het gevoel van veiligheid en privacy dat je creëert met een robuust rolluik of een stevige garagedeur. Verano® producten zorgen ervoor dat je het leven binnen- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk kunt beleven. Verano® staat garant voor optimale kwaliteit en snelle levering. Dit komt door de productie in eigen huis, in modern ingerichte productiehallen in Nederland en België. Het hoofdkantoor van Verano® bevindt zich in het Noord-Brabantse Best.

Altijd maatwerk
De producten van Verano® worden speciaal voor jou op maat gemaakt en zijn zo altijd compleet afgestemd op jouw wensen en situatie. Bovendien optimaliseert Verano® haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet je zeker dat je producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.

Duurzaam milieu
Met de producten van Verano® draag je daarnaast bij aan een duurzaam milieu. In de zomer houdt zonwering warmte en licht tegen, zodat het in huis lekker koel blijft. In de winter werkt zonwering isolerend. Je hoeft, afhankelijk van het seizoen, minder te stoken of elektrisch te koelen. Hierdoor bespaar je energie.

Bekijk hier het assortiment van Verano

Verano Jaloezieën

Verano Linee Shades

Verano Linee Shade

Verano Plisségordijnen

verano plissegordijnen

Verano Rolgordijnen

Ten Dam Zonwering

Verano Verticale Lamellen

Verano verticale lamellen

Verano Vouwgordijnen

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op