Ten Dam Zonwering

Ten Dam Zonwering is opgericht in 1986. Vanuit een garage aan huis is Harry ten Dam begonnen met het leveren en plaatsen van buitenzonwering en rolluiken voor particulieren en bedrijven. In 2002 heeft zijn zoon Niels ten Dam het bedrijf overgenomen. Zus Maaike ten Dam doet de boekhouding voor het bedrijf. De rest van onze medewerkers zijn al jaren in dienst, sommige zelfs al 25 jaar(!) en zijn daarom een bekend gezicht voor klanten.

Onze locatie
Ten Dam Zonwering is dus een echt familie bedrijf, gevestigd aan het bedrijventerrein “Bamestra” in de Middenbeemster. Een geweldige locatie met een grote showroom waar wij jou als klant goed kunnen bedienen. Je bent altijd welkom om bij ons langs te komen. Onze medewerkers geven jou graag deskundig advies. Ook kan je voor kleine onderdelen bij onze showroom terecht.

Een goede service is onze passie
Wij creëren graag een wauw-effect bij de klant en streven naar de hoogste klanttevredenheid. Ons advies, het meetwerk en de offerte zijn altijd kosteloos en vrijblijvend. Tevens doen wij alle werkzaamheden in overleg met jou. Er gaat geen enkele schroef de muur in zonder jouw goedkeuring. 

Vanzelfsprekend gaan wij nauwkeurig te werk en leveren wij alles schoon op. Wij gaan voor 100% top service. Daarom gebruiken wij ook alleen de beste producten in de markt, zo leveren wij altijd het meest optimale resultaat.

Deze klanten gingen je voor!