Verano Linee Shade

De manier om de inkijk en lichtinval in jouw woning te reguleren

Linee Shades van Verano zijn dé manier om de inkijk en lichtinval in jouw woning te reguleren. Een Verano Linee Shade is een rolgordijn met twee stoftypen: transparant en niet-transparant. De transparante en niet-transparante banen stof bewegen over elkaar voor het beste effect.

Linee Shade
Moeilijk hè, kiezen? Kiezen hoeft niet altijd. Verano Linee Shades combineren het beste van twee werelden in één product: de klassieke uitstraling van een gordijn en de praktische eigenschappen voor een doeltreffende jaloezie. Deze bijzondere vorm van raamdecoratie past in ieder interieur en is daardoor geschikt voor iedere woning. De diverse kleurmogelijkheden laten je eindeloos combineren en variëren!

Verano Linee Shade
Verano Linee Shade

Transparant en niet-transparant
Een Verano Linee Shade is een rolgordijn met twee soorten stof: transparante- en niet-transparante stof. De stof wordt dubbel gebruikt, waarbij de achterste laag gefixeerd is en de voorste laag verschoven kan worden. Hierdoor is het mogelijk de transparante banen van beide lagen op elkaar te schuiven (lichtdoorlatend) of juist over de niet-transparante banen te plaatsen (lichtwerend). Zo houd je altijd zelf de controle!

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op