Verano Jaloezieën

Daglicht reguleren op ieder moment
Daglicht heeft een positieve uitwerking op onze gezondheid, daglicht maakt ons immers blij en actief. Het is daarentegen wel belangrijk dat je daglicht op een prettige wijze kunt reguleren, zeker indien je een aangenaam woonklimaat in jouw woning wilt creëren. Jaloezieën zijn bij uitstek geschikt om daglicht te filteren en passen in ieder interieur.

Verano Jaloezieen Ten Dam Zonwering
Ten Dam Zonwering

Sfeervol wonen
Je wilt uiteraard raamdecoratie die past in jouw woonstijl, raamdecoratie is namelijk altijd zichtbaar. Horizontale jaloezieën zijn een praktische oplossing, onder andere door het privacy-effect. Daarnaast zijn jaloezieën zeer decoratief. Heb je een industriële, landelijke of moderne woonstijl? Geen probleem! Er is altijd een kleur- en/of materiaalvariatie die past! Wil je geen ontsierende boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.

Soorten Verano Jaloezieën

Aluminium Jaloezieën

Aluminium Jaloezieën

Ben je op zoek naar een combinatie tussen goed zicht, maar ook de juiste mate van privacy in jouw woning? Aluminium jaloezieën combineren een fantastische lichtregeling met de beschutting die jij zoekt voor jouw woning.

Stoffen Jaloezieën

Stoffen Jaloezieën

Liever geen gordijnen maar toch op zoek naar een oplossing met stof? Stoffen jaloezieën zijn uniek en sluiten naadloos aan op alle overige stoffen in jouw interieur. Je bewaart de rust en geniet altijd van optimaal wooncomfort.

Houten Jaloezieën

Houten Jaloezieën

Karakter toevoegen aan jouw interieur is eenvoudig met houten jaloezieën. De natuurlijke uitstraling en warme houtkleuren zijn een succesverhaal in iedere woning. Daarnaast kies je ook voor duurzaamheid!

Jaloezieshutters

Jaloezieshutters

Ben jij een groot fan van shutters? Wij bieden een fantastisch alternatief! Jaloezieshutters zijn houten jaloezieën met een extra brede lamel. De natuurlijk warme uitstraling van shutters is eenvoudig te creëren.

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op