Reparatie

Onze service gaat verder waar andere stoppen!

Bij Ten Dam Zonwering streven wij naar de hoogste klanttevredenheid. Ons advies, het meetwerk en de offerte zijn daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. Wij doen alle werkzaamheden in overleg met jou. Er gaat geen enkele schroef de muur in zonder overleg. Vanzelfsprekend gaan wij nauwkeurig te werk en leveren wij alles schoon op. Wij versturen pas een factuur als jij tevreden bent.

Ook na de oplevering staan wij nog steeds voor uw klaar. Wij komen op contractbasis bij jou langs voor het onderhoud en reparaties van jouw zonwering en vloeren.

Werkt jouw zonwering niet meer naar toebehoren? Vul ons reparatieformulier in en wij komen jouw zonwering zo snel mogelijk maken.

ten dam reparatie
bus ten dam

Levering en montage

Wij stemmen de datum van de montage/levering af met jouw agenda. Doordeweeks geen tijd? Wij monteren en leveren ook zaterdag. 02Storingen lossen wij binnen 3 dagen op, afhankelijk van de urgentie. Heb je het idee dat je het zelf kan oplossen kan je altijd de showroom bellen voor advies. Benieuwd hoe je het best je zonwering kan verzorgen? Klik dan hier onder voor meer informatie.

Onderhoud

Ben je niet helemaal tevreden over je zonwering? Of heb je schade aan je zonwering? Dan kan je hier zien hoe je daar het best mee om kan gaan.

zonwering