Verano Rolgordijnen

Bescherming tegen een laaghangende zon en privacy op ieder moment van de dag

Bescherming tegen een laaghangende zon
Heb jij soms ook veel last van de laaghangende zon? Bijvoorbeeld als je televisie aan het kijken bent of thuis aan het werken bent? Een laaghangende zon kan behoorlijk storend zijn. Verano Rolgordijnen zijn bij uitstek de beschermers tegen een laaghangende zon in jouw woning, maar bieden daarnaast ook nog fantastisch veel privacy.

verano rolgordijnen
verano rolgordijnen

Speciaal op maat
Het daglicht reguleren op ieder moment van de dag, ideaal toch? De Verano Rolgordijnen zijn een praktische vorm van raamdecoratie maar zijn ook echte sfeermakers. De eindeloze variatiemogelijkheden in stoftypen en stofkleuren zorgen er altijd voor dat er een rolgordijn voor jouw woning is. Wil je geen ontsierende boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.

Standaard of elektrisch
Verano Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse standaard uitvoeringen, maar ook als elektrische variant. Je kunt het rolgordijn aan het plafond of tegen de wand monteren. Daarnaast kun je kiezen voor montage ‘op de dag’ of ‘in de dag’. ‘In de dag’ houdt in dat het rolgordijn tussen het kozijn of de muur wordt bevestigd, zodat de stof even breed is als jouw raam. Montage ‘op de dag’ betekent dat het rolgordijn met overlapping op het kozijn tegen het plafond of op de muur wordt geplaatst. Elektrische rolgordijnen worden gelijkmatig opgerold en hebben daardoor een langere levensduur. Daarnaast is elektrische bediening ideaal bij ramen gevestigd op moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld in de hal.

verano rolgordijnen

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op