VELUX Rolgordijnen

Decoreer je kamer en verzacht het daglicht
Een VELUX rolgordijn is een eenvoudige en stijlvolle manier om binnenvallend daglicht te verzachten en privacy aan uw kamer toe te voegen. VELUX rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken. Daarnaast zijn de rolgordijnen verkrijgbaar in 15 fantastische kleuren en dessins.

velux rolgordijnen
velux rolgordijnen

Bediening
VELUX raamdecoratie en zonwering is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is je dakraam binnen handbereik gemonteerd? Dan is handmatige bediening wellicht de beste optie. Deze oplossing is vriendelijk voor je portemonnee, eenvoudig te monteren en traploos in elke positie te bewegen in het dakraam.
Is je dakraam buiten handbereik gemonteerd of wil je het wooncomfort extra verhogen? Dan adviseren wij je te kiezen voor de INTEGRA® raamdecoratieproducten die op netstroom of zonne-energie functioneren en te bedienen zijn met een afstandsbediening.

Beschikbare kleuren
Beschikbaar in 15 verschillende kleuren en dessins.
Het VELUX rolgordijn geeft een decoratief effect aan uw interieur en verzacht het daglicht. Het is een uniek design zonder zichtbare koorden, budgetvriendelijk en eenvoudig te monteren.

VELUX Rolgordijnen

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op