VELUX Plisségordijnen

VELUX Plisségordijnen, Verduisterende Plisségordijnen, Verduisterend rolgordijn plus plissé

VELUX Plisségordijnen

Verzacht het daglicht
VELUX plisségordijnen vullen je kamer met elegant diffuus daglicht. De plisségordijnen kunnen overal in het dakraam flexibel worden geplaatst voor perfecte controle over fel zonlicht.

Wooncomfort en gemak
VELUX raamdecoratie en zonwering is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch op netstroom of bediening op zonne-energie. Maak gebruik van het innovatieve, geautomatiseerde systeem wanneer je kiest voor elektrische bediening en programmeer zelf wanneer je jouw woning ventileert of de zonnestralen blokkeert.

Beschikbare kleuren:
Beschikbaar in 20 verschillende kleuren en dessins.
Het VELUX plisségordijn verzacht het binnentredende daglicht en zorgt voor een warme gloed in je interieur.

velux plissegordijnen
VELUX Plissegordijnen kleuren
VELUX Verduisterende Plissegordijnen
VELUX Verduisterende Plissegordijnen

VELUX Verduisterend Plisségordijn

Verbetert de isolatie van het dakraam tot wel 26%
De multifunctionele VELUX verduisterende plisségordijnen zijn voor diverse kamertypes geschikt. Dankzij het dubbele plissé met aluminium binnenlaag wordt de isolatie van het dakraam tot wel 26% verbeterd. Bovendien zorgt deze structuur voor een verduisterend effect, namelijk een zo goed als volledige verduistering van de kamer (98,8% lichtdicht).
Verduisterende plisségordijnen worden geheel flexibel in het dakraam geplaatst. Dit resulteert in volledige vrijheid bij het bedienen.

Beschikbare kleuren:
De VELUX verduisterende plisségordijnen zijn beschikbaar in 12 verschillende kleuren.

VELUX Verduisterende rolgordijn + plissé

Twee gordijnen in één
Een VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé combineert totale verduistering met de elegantie en flexibiliteit van een plisségordijn. Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast. Deze 2-in-1-oplossing is verkrijgbaar in 24 kleuren met een standaard wit plissé.

Traploos te bedienen met de productbrede bedieningsgrepen
Een VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé combineert totale verduistering met de elegantie en flexibiliteit van een plisségordijn. Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast. Je bedient beide gordijnen met de productbrede bedieningsgreep. Je kunt ze traploos op elke positie in het dakraam positioneren.

Beschikbare kleuren:
Het verduisterende doek van het verduisterende rolgordijn plus plissé is verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren. Het plissé doek is wit.

VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé
VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op