Sunmaster Screens

Sunmaster is de uitvinder van screens. Grote keuze in typen, bedieningen, kleuren en designs

Screens: comfort met de beste materialen
Voelt jouw huis of kantoor soms als een broeikas? Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens houd je tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Effectiever kun jij je huis – én je hoofd – niet koel houden. Screens zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren. Wil jij de beste screens op de markt? Kies voor een Sunmaster-product.

sunmaster screens
screens sunmaster

De voordelen van een screen
Een screen is een vlakhangende zonwering, waarbij het doek van boven naar beneden glijdt in geleidingsprofielen. De constructie is vergelijkbaar met die van rolluiken. Een screen neemt geen kostbare ruimte in. Je kan deze ook op lastige plekken monteren. Screens zijn goed bestand tegen wind.

Het doek is standaard gemaakt van een met polyvinyl omhulde glasvezel. Mensen kunnen overdag niet bij jou naar binnen kijken, maar jij kan wel naar buiten kijken. Ons glasvezeldoek is kleurvast en rot- en schimmelvrij. Je kan de screen op diverse manieren elektrisch of handmatig bedienen.

Langer genieten van het buitenleven met screens behoort eveneens tot de mogelijkheid. Verfraai met onze screens jouw veranda en/of buitenverblijf en zorg dat je heerlijk uit de zon- of wind kunt vertoeven.

Op maat volgens jouw wensen
We maken de screens op maat, passend bij jouw persoonlijke wensen en bij de uitstraling van jouw huis. Van 50 cm tot liefst 500 cm hoogte. En in breedtes van 50 tot liefst 500 cm (Square ZIP MAX). Met ronde of vierkante aluminium omkasting. En in een standaardkleur of een exclusieve structuurlak. Met zeer ruime doekkeuze uit diverse A-merken. En welke bediening wens jij: elektrisch of handmatig ?

sunmaster screens op maat
Sunmaster Sunfix

Uniek gepatenteerd wind vast Sunfix®-systeem
Moet jouw screen extra windbestendig zijn? Ontdek het gepatenteerde wind vaste Sunfix®-systeem van Sunmaster.

Ook kan je daarbij kiezen voor doekspleetafdichting, met nog voldoende ruimte om te ventileren.

Gegarandeerde kwaliteit
Sumaster maakt de screens met uiterste zorg. En met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Het monteren van een screen laat je het best over aan Ten Dam Zonwering. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.

sunmaster screens

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op

Heb je interesse in dit product?

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan