gordijnen ten dam zonwering
Luxaflex Duette Shades 64mm Ten Dam Zonwering

RAAMDECORATIE

Eigenlijk sta je niet vaak stil bij wat goede raambekleding doet voor je woonplezier. De zon die ’s ochtends door je gordijnen kiert en op je gezicht kriebelt. De boze wereld buitensluiten door je achter de gordijnen te verstoppen en lekker binnen te blijven. Even ontglippen aan de glurende blikken van de buren door je gordijn te sluiten.

Wat voor soort gordijnen hebben wij in ons assortiment?:

  • Vouwgordijnen Met  vouwgordijnen creëer je op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in jouw leefomgeving.  Wil je ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen?  Trek het gordijn eenvoudig op. Liever wat meer privacy aan het begin van de avond?  Je bepaalt zelf het zicht naar buiten.
  • Duette gordijnen Duette gordijnen bestaan uit een dubbele laag gevouwen stof die zich als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken. De gordijnen geven een zachte en luxe uitstraling aan jouw kamer.
  • Plissé gordijnen Plisségordijnen  bestaan uit een enkele laag gevouwen stof die zich als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken. Daarmee kan je de lichtinval en privacy helemaal zelf regelen. Onze plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor ramen met afwijkende afmetingen en vormen zoals ronde of driehoekige ramen. Ook werken onze plisségordijnen geluiddempend wanneer je een parket- of laminaatvloer heeft.
  • Rolgordijnen Geef jouw interieur  een modieuze, minimalistische look met rolgordijnen. Daarnaast dek je met oprolbare gordijnen gemakkelijk jouw ramen af tegen zonlicht. Rolgordijnen zijn toepasbaar in vrijwel elke ruimte. Er zijn zelfs bepaalde stoffen zo behandeld dat ze ook geschikt zijn voor een badkamer. En rolgordijnen in een speciaal cassettesysteem zijn ook geschikt voor dakramen.
  • Twist rolgordijnen De Twist Rolgordijnen geven jouw huiskamer een betoverende sfeer. Door de stof op het rolgordijn op- en af te rollen bepaal je zelf de hoeveelheid licht die binnenvalt door de lamellen in de stof
  • Facette gordijnen  Met Facette gordijnen kies je voor stijlvolle raamdecoratie in huis. Met de afwisselende transparante en dichte structuur van de stoffen kan je zelf de juiste hoeveelheid licht in je woning bepalen. Er is werkelijk gedacht aan elk detail. Zo kan je heerlijk genieten van jouw uitzicht en toch moeiteloos de hoeveelheid licht aanpassen dankzij de slimme lichtregeling.