Luxaflex® Shades

Duette®, Facette®, Plissé, Roman, Silhouette®, Twist® Shades

Duette® Shades

Energie-efficiënte stijl
Luxaflex® Duette® Shades zijn stijlvol én efficient. Ook voor dakramen en met TruFit® profielen voor deuren en draai- / kiepramen.

Uniek ontwerp voor ramen
Luxaflex® Duette® Shades isoleren door de structuur van de stof. Zo wordt warmte in de zomer geweerd en de winter vastgehouden. Zo geniet je het hele jaar door van optimaal comfort én bespaart je op je energiekosten.

Prachtig licht en privacy voor elke kamer
Creëer precies de juiste lichtinval en mate van privacy voor elk vertrek, van slaapkamer tot woonkamer, met de exclusieve transparanties van de Duette® Shades. Deze zijn verkrijgbaar in schitterende ontwerpen, zoals top-down/bottom-up, die jouw stijl aanvullen. Maak een afspraak met Ten Dam Zonwering om het gehele assortiment te bekijken.

Verminder ongewenst geluid
De Duette® Shades kunnen ook helpen de akoestiek van een kamer te verbeteren en de buitenwereld daar te houden waar die thuishoort: buiten.

Duette® Architella® Shades
Meer dan 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis kan via de ramen ontsnappen. Daarom heeft Luxaflex® de Duette® Architella® Shades ontworpen om jouw huis koel te houden in de zomer en warm in de winter.

Coördineer je stijl
Kies stof, kleur en de juiste transparantie per kamer – voor privacy in de badkamer en slaapkamer tot zacht gefilterd licht in de woonkamer. De keuze is aan jou: lichtdoorlatend, transparant of verduisterend.

Controleer het lichtinval en geniet tegelijkertijd van je privacy
Geniet van natuurlijk licht en privacy door de drie verschillende transparanties:
– ‘Lichtdoorlatend’ filter het licht, behoudt het uitzicht.
– ‘Transparant’ filtert het licht zachtjes en biedt tegelijkertijd privacy.
– ‘Verduisterend’ de perfecte combi van privacy en lichtregulering.

duette shades
duette shades
duette shades
facette shades
facette shades

Facette® Shades

Perfect voor ieder raam
Facette® Shades zijn ontworpen om zowel bij kleine, middelgrote als grote ramen optimaal tot hun recht te komen. Bezoek de showroom van Ten Dam Zonwering of maak een afspraak voor deskundig advies over de juiste keuze voor jouw huis.

Exclusive Fabrics
De exclusieve geweven stoffen geven jouw ramen iets heel speciaals.

Geniet van uitzicht en privacy
Door de Facette® Shades deels of geheel open of dicht te houden heb je snel controle over de lichtinval en bepaal je zelf hoeveel privacy je hebt. Dat is eenvoudig!

Plissé Shades

Altijd stijlvol
De frisse, heldere, op maat ontworpen stijl van geplooide Plissé Shades raakt nooit uit de mode dankzij de elegante patronen en rijke textuurweefsels in schitterende kleuren. De Plissé Shades zijn veelzijdig en uiterst decoratief en zijn de perfecte keuze voor ramen van elke vorm en afmeting.

Plissé Shades: Thuis in elke kamer
De Plissé Shades vormen een perfecte aanvulling voor iedere kamer en iedere stijl, van klassiek chic tot krachtig modern en passen net zo goed in woonkamers en serres als in badkamers en keukens.

Past op vensters van elke vorm
De stijlvolle Plissé Shades passen op bijna elke raamvorm, van gebogen of ronde ramen tot zeer grote ramen. Ze zijn perfect voor moeilijk bereikbare dakramen en serres. Wil je bijvoorbeeld een top-down /bottom-up systeem? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Perfect op maat gemaakt en geïnstalleerd door Ten Dam Zonwering. Ervaar nu zelf en maak online een afspraak met Ten Dam Zonwering.

Ontworpen voor draai- en kiepramen
Plissé Shades zijn speciaal ontworpen voor draai- en kiepramen en deuren. In combinatie met TruFit profielen een slanke, elegante en functionele oplossing.

Natuurlijk licht en privacy
Je kunt de ongelooflijk veelzijdige Top-Down/Bottom-Up Plissé Shades van bovenaf, van onderaf en ergens in het midden bedienen. Zo creëer je in één keer het perfecte evenwicht tussen natuurlijk licht en privacy.

Comfortable Serres
Maak een comfortabele plek van jouw serre met onze Topar® Plus-stofcoating die zonnewarmte en fel licht reflecteert en zorgt voor extra isolatie. Geniet van relaxte zomerse middagen en knusse herfstavonden met Plissé Shades.

plissé shades
Plisse Shades
plissé shades
roman shades
roman shades

Roman Shades

Statement
Maak een echt stijlstatement met de onderscheidende Roman Shades stijlen in een weelderig kleurenpalet en met prachtige stoffen.

Persoonlijke touch
Met een uitgebreide collectie exclusieve stoffen en acht verschillende modellen, zoals top-down/bottom-up, stel je de Luxaflex® Roman Shades samen volgens jouw wensen. Ervaar nu zelf en maak vrijblijvend een afspraak met Ten Dam Zonwering.

Maak het je eigen
Prachtige stoffen met rijke texturen en luxe ontwerpen geven de mogelijkheid om de vouwgordijn af te stemmen op je stijl. Of je nu op zoek bent naar klassieke ontwerpen of de nieuwste trendy patronen en kleuren.

Privacy met uitzicht
Open vanaf de bovenkant, onderkant, of ergens daartussenin en vind het evenwicht tussen privacy en licht. Wij noemen het “Top-Down/Bottom-Up”, maar het betekent simpelweg dat je het lichtinval op vele manieren kunt reguleren.

Volledige lichtregulering
Of het nu gaat om een rustige, verduisterde slaapkamer of een frisse, ruimtelijke woonkamer: de Roman Shades hebben een superieure voering, in kleur gecoördineerde transparanties voor een veelzijdige, flexibele lichtregulering.

Silhouette® Shades

Schitterend stijlvol
De super stijlvolle Silhouette® Shades veranderen fel licht soepeltjes in zacht diffuus licht. Zo ontstaan prachtige, rustige lichteffecten.

Silhouette® Shades, gemaakt om schaduw te bieden
De Silhouette® Shades bieden uv-bescherming zonder in te leveren op het uitzicht; perfect voor grote ramen.

Geweldige lichtregulering
De constructie van zachte, draaiende stoffen Silhouette® lamellen geven je de vrijheid om alle mogelijke sferen te creëren. Je hoeft alleen maar de lamellen te kantelen om meer of minder licht binnen te laten. Zo geniet je van het natuurlijke daglicht maar filtert je felheid, schittering en uv-straling weg.

Beschermende zonwering
Door te kiezen voor Silhouette® Shades breng je de warmte die een kamer binnendringt meteen terug met 25% dankzij onze speciale werende stoffen die de zonnestralen reflecteren en dimmen.

Silhouette shades
Silhouette shades
twist shades
twist shades

Twist® Shades

Stijlvolle controle van licht en privacy
Met Luxaflex® Twist® Shades kan je eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halfopen of volledig gesloten positie. Zo creëer je de perfecte uitstraling voor je raam, passend bij je stemming en sfeer en kan je spelen met lichtinval en privacy.

Exclusieve stoffen
Een unieke eigentijdse stijl, met exclusieve stoffen. Biedt flexibele beheersing van daglicht. Ervaar nu zelf en maak vrijblijvend een afspraak met Ten Dam Zonwering.

Modern ontwerp voor grote ramen
De Twist® Shades zien er schitterend uit in kamers met zeer grote ramen. Plaats de Twist® Shades naast elkaar om een echt stijlstatement te maken met een fantastische lichtregeling.

Spelen met structuren
De nieuwe collectie Luxaflex® Twist® Shades heeft speelse patronen; van cirkels tot strepen, van wyber tot hexagon. Geef een modern tintje aan je interieur!

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op