Luxaflex® Rolgordijnen

Eindeloos kiezen met een eigen accent

Rolgordijnen op maat
Luxaflex® Rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Schitterende stoffen en dessins en leverbaar met diverse innovatieve bedieningen. Geniet van prachtige ramen in elke kamer van je huis. De rolgordijnen worden op maat gemaakt in de de gewenste stijl.

Exclusieve ontwerpen en kleuren
Kies de stof die bij je past, van transparant tot lichtdoorlatend of verduisterend. Ook op het gebied van kleur is veel mogelijk. Van basic kleuren als zwart en wit tot aan mooie bloemenmotieven of felle uni kleuren. Combineer en laat je verbeelding de vrije loop.

Ontworpen voor badkamers en keukens
De met Luxaflex® Dustblock® behandelde rolgordijnstoffen zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Zo kun je jouw rolgordijn eenvoudig reinigen. Een praktische en stijlvolle oplossing voor vochtige ruimten zoals keukens en badkamers.

Het zit hem in de details
Creëer een persoonlijk uitstraling van jouw rolgordijnen met een onderlat voor de perfecte finishing touch. We houden rekening met al je wensen. Wil je bijvoorbeeld een zonwerende, verduisterend of juist lichtdoorlatend gordijn. Dit zijn enkele van de vele mogelijkheden die we bieden. Maak een afspraak met ons om het gehele assortiment te bekijken.

luxaflex rolgordijn
luxaflex rolgordijn
luxaflex xl roller blind
luxaflex rolgordijn literise

Een verbluffende stijl voor grote ramen
Onze prijswinnende XL Roller Blind is de perfecte oplossing voor grote ramen, met een combinatie van eenvoudige handmatige, elektrische of automatische bedieningen en schitterende ontwerpen en kleuren.

Eenvoudige bediening van de rolgordijnen – LiteRise®
Koorden zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise®-systeem. Beweeg met je hand via de onderlat de raambekleding moeiteloos omhoog en omlaag.

Lichtregulering en privacy
Kies voor een transparante stof als je veel licht in jouw kamer wilt; kies voor een dim-out stof voor je slaapkamer of om extra privacy te creëren. Wij geven je graag advies over het inrichten van jebadkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer met rolgordijnen.

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op