Luxaflex® Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën, Houten Jaloezieën, Verticale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën

Altijd stijlvol
De op maat gemaakte Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® zijn superstrak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in een klassieke stijl die past bij elke inrichting. Je hebt vele mogelijkheden voor je horizontale jaloezie zoals keuze uit tientallen kleuren, maten en structuren.

Prachtige lichtregulering
Exclusieve ontwerpen en een keur aan modieuze kleuren en inspirerende texturen zijn een belangrijk kenmerk van de collectie Horizontale Jaloezieën van Luxaflex®.

Geniet tegelijk van privacy én van daglicht
VarioFlex®, een gepatenteerd ontwerp van Luxaflex® waarmee je het onderste of bovenste deel van de jaloezie afzonderlijk kunt openen, afhankelijk van de gewenste hoeveel licht en privacy.

Kwaliteit is het kenmerk van Horizontale Jaloezieën
Onze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd met lamellen van uiterst veerkrachtig aluminium die hun vorm niet verliezen en beschikken over een ingebouwde “terugspringfunctie”.

Ontwerpen uit de Couture-collectie
Creëer een speciale look voor je ramen met het Flock de Luxe-ontwerp uit onze Couture-collectie, met een rijke pluche textuur en inspirerende, delicate bloemenmotieven.

Twee keer het uitzicht met MegaView®
Heb je een kamer met een prachtig uitzicht, maar wil je het lichtinval aanpassen? De Luxaflex® MegaView® jaloezieën hebben een speciale kiepfunctie die je twee keer het uitzicht van normale horizontale jaloezieën biedt, met lichtbesturing en privacy wanneer je daar behoefte aan heeft.

luxaflex horizontale jaloezieën
luxaflex horizontale jaloezieën MegaView
luxaflex horizontale jaloezieën
luxaflex houten jaloezieën
luxaflex houten jaloezieën
luxaflex houten jaloezieën

Houten Jaloezieën

Geniet van tijdloze houten jaloezieën
De houten jaloezieën van Luxaflex® zijn gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven en voorzien je ramen van een tijdloze stijl. Kies uit een spannend kleurenpalet dat varieert van trendy wit en grijs tot chic zwart of prachtige natuurlijke houttinten. Van de badkamer tot aan de keuken en van de woonkamer tot de slaapkamer. De duurzame houten jaloezieën zijn de perfecte aanvulling in alle ruimten in je huis.

Creëer de perfecte afwerking
Geef je houten jaloezie een persoonlijk tintje met een schitterende afwerking uit onze collectie decoratieve banden. Houd het simpel of kies voor een sterke, robuuste kleur, of combineer een kleur zoals zwart of wit met een eclectisch ontwerp voor een individuele look.

Prachtig gemaakt – verantwoord ingekocht
Onze prachtige collectie omvat natuurlijk en opvallend hout dat verantwoord is ingekocht en duurzaam is gegroeid in beheerde bossen. Zo kan de jaloezie worden gemaakt in de maten van de ramen van je kamer of zelfs woning.

Op maat gemaakte stijl
Houten jaloezieën, van elegante smalle lamellen voor extra privacy tot brede latten voor een ruimtelijk, panoramisch uitzicht bij grote ramen. Een assortiment van prachtige hout looks die textuur en diepte geven aan elk raam in je huis.

De perfecte keuze voor elke kamer
De Luxaflex jaloezieën van imitatiehout zien er niet alleen schitterend uit, ze zijn ook zeer duurzaam en waterafstotend. Uitstekend bestand tegen de hitte en vochtigheid. Waardoor vele badkamers en keukens zijn gestyled met deze jaloezieën.

Verticale Jaloezieën

Een grootse stijl voor grote ramen en schuifdeuren
Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen, met alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy wanneer je daar behoefte aan hebt. De collectie verticale lamellen biedt de grootste variatie aan transparanties, lamelbreedten en materialen voor je inrichting.

Kleuren en materialen die aansluiten op je stijl
Kies uit schitterende kleuren, afwerkingen en texturen in stof, vinyl en moderne metallic looks. Combineer stoffen zoals aluminium, stof of kunststof en afwerkingsdetails om een individuele jaloezie te creëren voor het perfecte raam.

Verticale lamellen: Perfect thuis in iedere kamer
Onze praktische en stijlvolle PVC verticale jaloezieën zijn duurzaam en eenvoudig te onderhouden met onze speciale antibacteriële DustBlock® coating. De perfecte keuze voor vochtige ruimten zoals keukens en badkamers.

Een moderne en klassieke stijl
Het prachtige assortiment van kleuren, patronen, rijke structuren en transparanties, van delicate transparante stoffen tot opvallende structuren, helpen je om het perfecte evenwicht te vinden tussen licht, privacy en stijl. De verticale lamellen worden op maat gemaakt.

Handige en soepele bediening
Je kunt de prachtig ontworpen verticale jaloezieën bedienen met een eenvoudige roede. Voor het ultieme gemak is onze elektrische afstandsbediening of wandschakelaar de perfecte keuze wanneer je veel ramen hebt.

Luxaflex Verticale Jaloezieën
Luxaflex Verticale Jaloezieën
Luxaflex Verticale Jaloezieën

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op