JASNO Folds: Vouwgordijnen

JASNO folds: vouwgordijnen
De JASNO folds zijn anders dan dat je van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Hierbij kun je kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie. De light filtering variant met haar subtiele lichtinval. Of voor de geheel verduisterende black-out versie. Welke je ook kiest, door het geweven papier geeft het zonlicht je huis een warme gloed.

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak. En natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij de JASNO shutters, houten jaloezieën en verticale lamellen (die ook verkrijgbaar zijn in geweven papier en dus fraai combineren!).

jasno vouwgordijnen
jasno vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat gemaakt
De JASNO folds zijn anders dan andere vouwgordijnen. De maximale afmetingen van een vouwgordijn zijn 3.20m hoog en 2.40m breed.

De afwerking is altijd zoals je die van JASNO gewend bent: met oog voor detail.

Voordelen van de JASNO folds

 • Textiel: het geweven papier is verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren en heeft een hoge mate van kleurechtheid. Leverbaar in semi-transparant, light filtering of een verduisterende black-out variant.
  De houten latten zijn gemaakt van Abachi hout 100% FSC en verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. Je kunt ervoor kiezen om de kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant van elkaar te laten verschillen.
 • Bovenbak: het textiel is netjes in de bovenbak weggewerkt, dus zonder gebruik te maken van klitteband. Dit geeft een strak resultaat.
  Bediening van de vouwgordijnen: aan de bedieningsketting wordt de unieke JASNO kindveilige hanger gemonteerd. Deze snijdt de ketting door wanneer er druk op de lus komt.
  Ook is het mogelijk om de folds op afstand te bedienen met Somfy bediening. Ideaal voor lastig bereikbare ramen of voor het gelijktijdig bedienen van meerdere vouwgordijnen!
 • Design: de unieke knopjes op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant en geven tegelijkertijd de folds een echte design uitstraling.
 • Volant: de folds worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring.
 • Onderhoud en garantie: het geweven papier is met een borstel of stofzuiger op lage stand eenvoudig schoon te houden. Je krijgt bovendien twee jaar garantie op het textiel en drie jaar op de houten latten, de bovenbak en het bedieningsmechanisme.

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op