INSIDE Vouwgordijnen

vouwgordijnen ten dam zonwering

Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.

Slope of oblique ramen

Ook voor schuine ramen biedt Inside de gepaste uitkomst. Dankzij de geavanceerde techniek van de Inside-optrek-systemen is het nu ook mogelijk om in slope of oblique ramen vouwgordijnen op te hangen.

Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden. Inside heeft heel veel oog voor detail. Zo zorgen wij dat -indien u dit op voorhand vraagt- alle baleinen doorlopen voor een optimaal zicht.

vouwgordijnen ten dam zonwering

Gemotoriseerde Gordijnen
Voor jouw gebruiksgemak levert Inside jouw vouwgordijn ook met geautomatiseerde besturing. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op jouw eigen domoticasysteem.

Je kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht jouw vouwgordijn automatisch naar beneden gaan.

Inside Overgordijnen Gemotoriseerde gordijnen Ten Dam Zonwering

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op