INSIDE Rolgordijnen

Inside Rolgordijnen Ten Dam Zonwering

Inside bied je iets uniek. Je kunt namelijk uit één en dezelfde stof vouwgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen en paneelgordijnen laten vervaardigen. Zo is jouw interieur met Inside pas echt perfect afgewerkt. Inside rolgordijnen vind je ook in extreem grote afmetingen.

Rolgordijnen op maat zijn een traditioneel product welke heel goed gecombineerd kunnen worden met overgordijnen.
Je bepaalt zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat je het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt afrollen. Met rolgordijnen van INSIDE kan je kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie in combinatie met prachtig gefilterd daglicht.

rolgordijnen ten dam zonwering

Met rolgordijnen kun je heel eenvoudig je ramen afdekken, terwijl je ook nog eens iets toevoegt aan je interieur. Er zijn namelijk allerlei kleuren en dessins te verkrijgen. En dan zijn er ook nog speciale rolgordijnen die verduisterend werken, waarbij er rails aan de zijkant zitten om te voorkomen dat er licht doorgelaten wordt. Dit is een prima manier om de zonneschijn te weren op warme dagen of bijvoorbeeld op een werkkamer met een computerscherm. Rolgordijnen zie je ook vaak op zolderkamers terug, omdat juist hier vaak de zon op staat. Een rolgordijn neemt bovendien weinig ruimte in, wat ook altijd mooi meegenomen is. De vaakst voorkomende materialen waarvan rolgordijnen gemaakt worden zijn katoen, kunststof en polyester.

inside rolgordijnen ten dam zonwering

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op