INSIDE Overgordijnen

INSIDE Overgordijnen Ten Dam Zonwering

Het mag weer wat losser in huis. INSIDE speelt met kleur, structuur en een vleugje vintage. Het huiselijke dringt door tot in onze raamdecoratie. Hoewel strakke optrekgordijnen nog steeds erg populair zijn, kiezen we als maar vaker opnieuw voor overgordijnen. Inside overgordijnen bieden altijd meer: meer kwaliteit, meer schoonheid en meer klasse. Dankzij een aantal innovaties blinkt in Inside uit in gebruiks- en onderhoudscomfort die je nergens anders vindt.

Pluspunten van INSIDE overgordijnen
Een voorbeeld hiervan is het knoop-knoopsgat systeem voor gevoerde gordijnen.
Want ook voor jouw overgordijnen kun je nog jaren vertrouwen op de superieure en gegarandeerde kwaliteit van Inside.

Je kunt kiezen uit tal van plooien afwerking
De voering wordt met de door Inside ontwikkelde knoopsgatmethode bevestigd waardoor krimpen geen invloed heeft op het uitzicht van je overgordijn.

  1. Kleurechte voering in tal van kleuren
  2. Lasertech 30 – 40 – 50 – 60 – 80 – 85 – 100 – 120 & ecru
  3. Overgordijnen zien er niet alleen beeldig uit, ze vormen ook een extra isolerende buffer en helpen zo je stookkosten te verminderen
Inside Overgordijnen Ten Dam Zonwering
Inside Overgordijnen Gemotoriseerde gordijnen Ten Dam Zonwering

Gemotoriseerde Gordijnen
Voor jouw gebruiksgemak levert Inside jouw vouwgordijn ook met geautomatiseerde besturing. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op jouw eigen domoticasysteem.

Je kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht jouw vouwgordijn automatisch naar beneden gaan.

Vragen of Advies nodig?

Neem contact met ons op